Descriere:

Viziera de protectie din plastic transparent, cu elastic. Impiedica pulverizarea particulelor, garantand o protectie sporita impotriva microbilor si bacteriilor. Potrivita pentru utilizarea in restaurante, hoteluri, industria alimentara, bucatarii, supermarketuri, etc. Masca nu impiedica sau incomodeaza purtarea ochelarilor de vedere. Previne contaminarea la contactul direct cu fluide precum si atingerea involuntara a nasului si gurii.

Confortabila - Reutilizabila - Ajustabila. Cu o greutate de doar 20 de grame si o dimensiune suficienta pentru a acoperi in totalitate gura si nasul, aceasta masca este potrivita atat adultilor cat si copiilor, avand o marime universala. Se poate utiliza in cadru profesional. Masca este reutilizabila, putand fi dezinfectata dupa fiecare purtare cu solutii pe baza de alcool, chiar si cu dezinfectantul obisnuit pentru maini.

 

Specificatii:

  • Confectionata din material ultraclar (antiaburire)
  • Sistem de fixare reglabil si adaptabil oricarei forme a capului
  • Dimensiunile, greutatea si forma vizierei permit miscarea neingradita a capului
  • Masca este o protectie suplimentara pentru persoanele care circula sau lucreaza in locuri publice

 

Mod de utilizare:

Securizeaza si indeparteaza corespunzator masca de fata. Masca trebuie aplicata cu grija peste gura si nas, apoi ajustata si fixata; Fixati masca cu snurul la mijlocul capului si al cefei, aranjati masca confortabil pe fata si sub barbie. Evitati sa atingeti masca cu mainile.

Dupa orice atingere a mastii aflate pe fata, precum si dupa ce se scoate masca de pe fata, mainile trebuie sa fie curatate prin spalare cu apa si sapun sau cu un dezinfectant de maini pe baza de alcool.

Dupa indepartarea mastii de pe fata, aceasta poate fi foarte usor dezinfectata cu un spray pe baza de alcool sau un spray dezinfectant, apoi putand fi refolosita.

Viziera poate fi folosita in diferite tipuri de industrii datorita gradului ridicat de confort. Exemplu: Comert, Metalurgie, Transport, Logistica, Agricultura, Constructii, Farmaceutica, Alimentar, Auto,  Industrie Chimica, Medicina. De asemenea, produsul poate fi folosit in interior sau in exterior, spre exemplu in cadrul unor evenimente sportive, culturale, festive, atat publice, cat si private. Se poate purta si in locuri inchise cum ar fi restaurante, magazine de proximitate, centre comerciale sau spatii administrative.

Acest tip de produs ajuta la prevenirea raspandirii virusurilor, mai ales in locurile aglomerate. Pentru o protectie eficienta, pe langa utilizarea mastii de protectie, se recomanda si adoptarea unor alte masuri de protectie la fel de importante - cum ar fi respectarea stricta a normelor de igiena (de ex. spalatul pe maini).

Conditii de depozitare: intre -10 si +40 °C

Important!!! A nu se lasa la indemana copiiilor.

A nu se steriliza masca cu solutii pe baza de petrol.

A nu se supune la procese de sterilizare sau UV care depasesc 30 grade Celsius.

 

Fii primul care scrie un review acestui produs.

Scrie o recenzie

Recenzie Foarte prost           Foarte bun