Cum Cumpar

Pentru a putea efectua o comanda pe site-ul nostru, este necesar sa parcurgeti urmatoarele etape:

  1. Alegeti produsele dorite, folosind meniul si filtrele din partea stanga a site-ului, si apasati butonul "ADAUGA IN COS".

Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi din meniul superior al site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.

  1. In cosul de cumparaturi apasati butonul "Continua" si apoi selectati una dintre urmatoarele optiuni:

"Autentificare", daca aveti deja un cont creat.

"Creeaza un cont nou", odata cu plasarea comenzii dvs, completand campurile din formularul "Rapid" sau "Complet" si folosind o adresa de email valida.

  1. Bifati/completati datele de facturare si de livrare. 

  2. Pentru a lansa comanda, apasati butonul "PLASEAZA COMANDA".Care sunt urmatorii pasi?

  1. Odata plasata comanda, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii, care contine numarul comenzii si detalii privitoare la produsele comandate, disponibilitatea acestora si valoarea totala.

  2. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri si veti fi contactat pentru confirmarea telefonica a comenzii.

  3. Termenul de livrare (vezi detalii in pagina Livrarea >) pentru produsele disponibile se calculeaza de la momentul confirmarii comnzii prin telefon.

  1. Se va emite o factura de cumparare pentru produsele si serviciile care se vor livra. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.

  2. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra in colet.

  3. In momentul in care coletul va fi predat curierului, veti primi un e-mail de confirmare a expedierii, urmand sa fiti contactat de curier cu privire la momentul livrarii.