Pietris decorativ (1-2 cm) in culoare albe. Produsele nu sunt solubile in apa, nu sunt toxice, nu sunt inflamabile si nu intretin arderea, nu necesita nici o precautie in manipulare si contact direct si neprotejat. Pietre decorative culoarea marmurei.

Decorarea ghivecelor de flori, arhitectura peisagera, aranjamente in boluri si vase de sticla, aranjamente umede, acvaristica, decoratiuni diverse. Alte utilizari raman la latitudinea clientilor. Creeaza un mediu cu aspect placut, au rol de bariera naturala impotriva evaporarii apei din ghivecele de flori si aranjamente florale

Impiedica formarea de culturi bacteriene si fungii in ghivecele de flori, reducand riscul de alergii pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in camere unde exista ghivece cu plante si flori decorative.

Reduce cu cel putin 70 % frecventa udarii plantelor si florilor din ghivece. Dupa ce ai udat din abundenta florile si plantele din casa si biroul tau, care sunt decorate cu pietre decorative colorate, poti fi sigur ca dupa 2 saptamani (maxim) acestea inca au apa pentru existenta, deoarece pietrele functioneaza ca o bariera naturala impotriva evaporarii apei (se pun cel putin 2-3 cm de pietre colorate peste pamantul din ghiveciul de flori – se va avea grija sa nu existe pierderi de apa prin diferite orifici ale ghiveciului.)

Fii primul care scrie un review acestui produs.

Scrie o recenzie

Recenzie Foarte prost           Foarte bun